usi metalice, usi germane, usi garaj, actionare usi garaj, usi industriale,
usi metalice, usi germane, usi garaj, actionare usi garaj, 
usi industriale, usi interior, usi exterior, automatizari usi, usi multifunctionale, usi anti foc, marantec, 
basi, ikon, tormatic, geze, geam termopan, gard, garduri
HOME CERERE OFERTA CONTACT
usi metalice, usi germane, usi garaj, actionare usi garaj, 
usi industriale, usi interior, usi exterior, automatizari usi, usi multifunctionale, usi anti foc, marantec, 
basi, ikon, tormatic, geze, geam termopan, gard, garduri
USI PENTRU GARAJ | SISTEME DE ACTIONARE | USI INDUSTRIALE | TEHNICA DE INCARCARE | USI | TOCURI | FERESTRE
 
Oferta speciala
Accesorii
Garantie
Cerere oferta
Contact
 
 

Cererea de garantie este aplicabila numai in Romania, si numai daca produsula afost cumparat de instalat de unul dintre distribuitorii autorizati de Homann Romania SRLGarantia acopera numai defecte sau dereriorari ale produsului cumparat. Hormann Romania nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de daune directe sau indirecte. Orice solicitare in perioada de garantie, va fi luata in considerare numai cu precizarea datelor inregistrate in cadrul certificatului de garantie al beneficiarului produsului.

Durata medie de utilizare a produsuluieste de 10 ani, cu conditia efectuarii reviziilor periodice, recomandate la intervale de aprox 6 luni. ARGUS ALCAMADO garanteaza calitatea prodului si si functionarea acestuia, pe durata medie de utilizare, in conditiile in care produsul a fost instalat si pus in functiune respectand instructiunile de montaj.

Garantia nu acopera uzura normala a componentelor sau deteriorarile provocate de o utilizare necomforma cu destinatia; defecte de punere in functiune sau expoatare neconforma cu destinatia produsului; deteriorari produse din neglijenta sau intentionate; deteriorari mecanice produse in timpul transportului; instalari sau reparatiei executate de catre persoane neautorizate ; utilizarea altor piese, parti, subansamble decad cele livrate de producator.

Producatorul garanteaza stabilirea panourilor de usa pe o peroada de 10 ani impotriva ruperii, fisurarii ori deteriorari datorate ruginiri (definita ca perforatie in matal ),componentelor mecanice deinstalare definite ca parti fixe, pentru o perioada de 10ani, impotriva deformatiilor sau ruperi, componentelor mecanice definite ca piese in miscare, pentru o perioada de 2 ani, impotriva defectelor si uzurii care sa conduca la nefunctionarea sau blocarea usii.

Pe perioada de garantie Hormann Romania va asigura livrarea pieselor necesare pentru executia remedierilor sau a defectelor pentru acel produs Hormann, la care pot fi dovedite si atribuite ca defecte de material sau de fabricatie. Hormann Romania isi rezerva dreptul de a schimba partile defecte sau de a permite reparatii sau de a aplica un discount special. Garantia acopera numai partile produsului si nu include costuri de demontare, montare sau transport. Toate partile inlocuite devin proprietatea Hormann Romania srl.


 
 
DESPRE NOI

Argus Alcamado S.R.L.
Bdul. Bucurestii Noi 51-61, Bl.B1, Ap.1, Sect.1,Bucuresti

usi metalice, usi germane, usi garaj, actionare usi garaj, usi industriale, usi interior, usi exterior, automatizari usi, usi multifunctionale, usi anti foc, marantec, basi, ikon, tormatic, geze, geam termopan, gard, garduri

Tel.: 021.668.20.00,
Tel/Fax.: 021.668.23.01,
Email: info@usigermane.ro
Cod Fiscal: R332174,
Cont lei: RO74 RZBR 0000 0600 0264 8519,
Banca: Raiffeisen Bank Ag. Dorobanti

+ despre noi...


USI PENTRU GARAJ | SISTEME DE ACTIONARE | USI INDUSTRIALE | TEHNICA DE INCARCARE | USI | TOCURI | FERESTRE

© 2009 usigermane.ro Toate drepturile rezervate.                               Web design: Dezibel Media   Web Hosting: Web Hotel
 
         www.cere.ro    Romanian Top 30    Best-top Romania : Lista de top globala    Magazin    Anunturi